Landelijke open dag Hoveniers 27 september 2014

Ook dit jaar doen wij weer mee aan de Landelijke open dag hoveniers. Dit is een open dag waaraan verschillende hoveniersbedrijven door het hele land hun deuren open voor het publiek. Hierbij kunt u een kijkje nemen achter de schermen van een bedrijf of antwoord krijgen op verschillende tuinvragen.

Bij Paul Casteleijn Hoveniers  vinden er deze dag verschillende activiteiten plaats. Zo zijn er deze middag een aantal tuinontwerpers aanwezig, zij houden een tuinontwerpspreekuur waarbij u terecht kunt met diverse tuinvragen, een opzet voor uw nieuwe tuin kunt laten schetsen of inspiratie op doen voor kleine aanpassingen in uw tuin.

Eveneens op 27 september is er het Minifestival aan de Dijk, een kleinschalig festival met uiteenlopende optredens. Meer informatie.

Landelijke open dag Hoveniers
27 september
13.00 - 17.00 uur
Noldijk 126 Barendrecht
Vrij toegankelijk

Tuinontwerpspreekuur
Voor deelname aan het tuinontwerpspreekuur kunt u zich opgeven via info@paulcasteleijn.nl. Via de aanmelding kunt u een tijdstip reserveren dat u samen met een van de ontwerpers aan de slag kan. Natuurlijk kunt u op 27 september ook gewoon langs lopen bij een van de ontwerpers.

Onderstaande graag bij uw aanmelding vermelden:
-Naam
-Adres
-Telefoonnummer
-Grootte van de tuin
-Voorkeur tuinontwerper

De volgende tuinontwerpers zijn aanwezig op het ontwerpspreekuur van 13:00 tot 17:00 uur
Jans Bos
Bladgeritsel - Carla Wilhelm

Rivius - Peter van Dam
Rini Verhoeven